onsdag 14 januari 2015

Bara tagit kväll

   
Wilma hos sin morfars julgransplundring idag då den barrande granen kläddes av och kastades ut. Och det var pannkakstårta till lunch, lite dans, film och en varsin godispåse för de små kusinerna:) Jättemysigt och så kul när kusinerna får träffas. Så tack bästa morfar (och mormor med som jobbade men säkert var med på ett hörn när det planerades;)) för idag :)Har nyss bläddrat i nya Sköna hem och hittade en toksnygg och inspirerande lägenhet som låg i centrala Sthockholm. Härlig vårinspiration! När jag städar ut julen här hemma så åker ofta en hel del annat också med så letar inspo till lite nytt och fräscht här hemma. En del möbler ska flyttas runt och ibland räcker ju det långt :)


Thé och ett nytt inrednigsmagasin efter att tjejerna somnat, skön stund det :)


Govkäll!

Men nu är jag bänkad i soffan framför Sveriges Mästerkock. En favorit och och blev vansinnigt sugen på Ceasarsallad nu som de har i uppgift att laga ikväll, hur gott är inte det :) Bra program iaf eller vad säger ni?

(Har fått höra från många av er att det är väldigt struligt att kommentera på min blogg, fram för allt anonymt. Jättetråkigt.. Ska kolla upp det och hoppas kunna lösa det snart)


Hoppas ni har en skön kväll, vi ses imorgon!
Kram!


1 kommentar:

  1. Älskar Mästerkockarna! Ikväll är det dags igen :-)
    Kram

    SvaraRadera