tisdag 20 januari 2015

Bara tapetfunderingar och inspiration

Kommer ni ihåg att jag berättade om skåpet sambon gör åt oss? (Som blir toksnyggt och nu har fått en strykning vit färg så förhoppningsvis bara en vända kvar) Iaf så ska det stå mot denna vägg ni ser på bilden ovan. Väggen bredvid matbordet där Beståskåpet hänger idag. Så är ju rätt säker på att vi kommer ha en drös med hål i väggen där. Det nya skåpet kommer inte att dölja alla hålen som jag alltså kommer störa mig på vilket betyder att ny tapet behöver upp. Frågan är bara vilken. Vitt som jag oftast väljer. Eller en snygg grå. Eller kanske chocka med något mönstrat:) Tips mottages gärna iaf! (Fick tips att ändra kommentarsfältet till en popup-ruta så har gjort de och jag hoppas det funkar bättre nu att kommentera)Snygg inspiration i nyaste numret av Sköna hem! 


Så mycket gilla på det här uppslaget! Ljust, grått, pastelligt och lite guld. Och snygg väggfärg, kanske grått vore något..Godmorgon!

Aj, aj, vaknade upp med sån träningsvärk idag! Hua! Men också lite skönt att känna att träningen tagit där den ska :) Är riktigt pepp på att komma i form nu till våren. Jag är inte gammal men inte purung heller så har genom åren lärt mig när jag mår som bäst och den formen vill jag tillbaka till. Och ska jag börja jobba i maj och kliva ur mina sköna mammaledighetskläder och istället åla mig i jobbkläderna så behövs det en del träning och bra kost... haha! Idag planerar vi att inhandla present till en av morgondagens födelsedagsbarn och senare i eftermiddag är det badhuset som gäller. Får hoppas Wilma tycker det är lika kul denna gång som förra och att Elsa gillar sitt premiärdopp, men det tror jag nog. 

Nu fortsätta morgonbestyren här och göra mig och tjejerna klara för denna tisdag!

Ha en bra dag så ses vi snart igen!
Kram kram

6 kommentarer:

 1. Hallå där smulan!
  Så spännande med skåpet!!! Tapeten ni har är ju väldigt snygg, så det är ju synd att ni måste byta ut den..
  Jag gillar de gråa tonerna bäst. De lite kallare färgerna som man kan kombinera med lite pudriga toner om man vill.
  Så jag hade nog valt något åt det grå hållet... Har du kollat på nätet vad de har för nyheter? Typ Boråstapeter eller så?
  Lycka till i simhallen idag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Ja en grå tapet med mönster tycker jag kan vara snyggt!! Eller du kanske tänkte helgrå utan mönster? =)

  SvaraRadera
 3. Oj vilken inspirerande blogg.Tur att jag hittade hit :)

  SvaraRadera
 4. Men ååå så spännande!
  Å så kul att göra om lite...även fast ni har det fantastiskt fint som ni har det.
  Å du lilla tossan har ju inte ett gramm för mycket...så du kommer nog passa utmärkt i de små kavajerna och de snäva kjolarna..;)
  Hej förresten...fniss..
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 5. Hej!!! En enkel grå fond från Borås tapeter i pigment serien skulle vara fint! Å såklart svenskt tenn, den gråa med elefanter...Ååå vad jag vill ha plats för den någonstans:) Ha det gott å tack för all fin inspo du ger! Kramar Linda

  SvaraRadera
 6. Hej!!! Jag har helt "snöat" in på mörkgrått. Tycker det är så himla snyggt till vitt och lite bruna toner.
  Här är ett exempel, den vänstra bilden: http://alltihemmet.se/arbetshorna-pa-tva-satt/
  Så snyggt tycker jag!

  Ha en fin dag och lycka till!

  PS. Ska bli spännande att se skåpet. DS

  SvaraRadera