onsdag 28 januari 2015

Bara tulpanerVi har så många fina blombuketter lite överallt i huset just nu. Blir ju så när två i familjen fyller år just i januari :) (resterande två fyller i mars så vi har verkligen lyckats pricka in alla de tre första månaderna på året, ingen som helst planering;)) Tulpanerna börja sjunga på sista versen men tycker fortfarande de är så fina när de är lite spretiga och börjar hänga lite. Men imorgon är det nog puts väck.

Hej på er!

Hur mår ni idag? Här har vi en lite trött småbarnsmamma då vår minsta skatt haft vakentid inatt. Hon har pendlat mellan att vara hostig och snorig för att sedan bli glad och tycka att livet är underbart kl 3 på natten. Gäääsp! Tur man är mammaledig så man hinner ta igen sig lite när hon nu sover:) Om en stund väntar vi besök av en kompis till mig. Vi har gått både grundskola och gymnasiet så har känt varandra länge men nu var det ett tag sedan vi sågs så det ska bli så trevligt. Så nu ska jag slå på lite kaffe och pigga upp mig med en massa frukt:)

Ha en härlig onsdag så ses vi snart igen!
KRAM

2 kommentarer:

  1. Hi, hi.. vi prickade också in det bra med födelsedagarna - iaf barnen. Lillasyster i Februari och storebror i Mars. Jag sade att jag vill INTE vara gravid på sommaren. Alltså inte stor och klumpig. Och så blev det.. ;-) Dock var det jobbigt att vara nygravid på sommaren, för jisses vad tungt det var att jobba utomhus i värme...

    SvaraRadera
  2. Det var samma här! Nygravid i slutet av sommaren och därmed illamående och trött.. Men skönt att slippa den stora magen mitt i sommaren. Så vi har båda tjejerna i mars..haha!
    Kram fredrika

    SvaraRadera