onsdag 28 januari 2015

Bara vårinspiration från HMSå fluffigt och harmoniskt med dessa fina textiler. Vi har massor med kuddar i sängen (så många att jag till och med slänger ned någon på golvet för att jag inte får plats..haha) och skulle vilja kunna bädda på ett liknande sätt på bilden. Så fint att styla det så där slarvigt:) 

HM Våren 2015
Så mycket inspiration!En hel del fina mattor har de också. Den ovan är superfin tycker jag till de puderrosa fåtöljerna. Den vänstra skulle passa såå fint i vårt sovrum där byrån står :)Ett rosa fluffigt marängrum till en liten tjej :)

Bilder från HM

Sååå mycket fint från HM denna vår! Vill ju pastellchocka huset när jag kikar på all vårinspiration :) Samma visa varje år men efter den långa mörka vintern som vari (och har ju ett tag kvar på den…hmm)  så längtar man efter ljuset och alla våriga färger. I alla fall gör jag det. De här bilderna åker ned i inspirationsmappen pronto!
Hoppas ni redan glöm tulpanerna jag visade i morse för här kommer en ny underbar tulpanbukett! Precis som man vill ha tulpanerna. Tät med gröna kvistar och brudslöja. Fick den av min vän Lotta som var här på förmiddagen och hälsade på oss. Och det var så trevligt att ha henne här! Gokväll!

Har nyss kikat på Sveriges Mästerkock, precis som många andra är det favoritprogrammet just nu :) Har ikväll annars möblerat om skåp här hemma. Beståskåpet vi har hänger på väggen i köket har åkt ned och fått ny plats. Den slukar ju massor och vi behövde bra förvaring på ett annat stället men ska visa när det är klart :) Nu se om vi hittar någon bra film!

Vi ses imorgon!
Kram på er


3 kommentarer:

 1. Så härlig inspiration!!
  Vill gärna göra en makeover i vårt sovrum... Gillar inte alls de beiga tonerna där inne, inte min grej alls känner jag.
  Vi får se vad jag hittar på;-)
  Natti natt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Åh vilken ljuvligt bukett! Så vacker, vårig och gör en verkligen glad:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Underbar vårinspiration!!

  Milla

  SvaraRadera