torsdag 15 januari 2015

Bara vill ha i vårSå snyggt och så här vill jag gå klädd i vår, från topp till tå. Pumpsen är ju bara to die for. Så dessa brallor får bli min morot när ju nu precis ätit min ägg - och yoghurtfrukost (saknar smörgåsen, skulle ju kunna äta hur många goda mackor med mumsigt pålägg som helst! Men lika bra att jag är lite hård mot mig själv i början). 


Här ser man pumpsen bättre, toksnygga. Boyfriendjeansen är från twist & tango och ni hittar dem bl.a hos modesto.se


Godmorgon torsdag!

Redan torsdag och det var bra längesen jag kände att den här torsdagskänslan som talar för att det snart är fredag och helg. Det är dessutom tulpanens dag idag så ska nog köpa hem ett fång sådana idag. Och annars denna torsdag blir det ut med barnen på förmiddagen och sedan lunch hos syster. Senare idag ska vi träffa Wilmas kompis Liah och hennes goa mamma för lite play - och update:) Och sen har vi nog kväll igen. Hej vad dagarna snurrar :)

Så nu hänga tvätt och lite annat hemmafix innan vi gör oss klara för utgång.

Ha en bra torsdag så ses vi snart igen!

Kram kram


12 kommentarer:

 1. Supersnyggt! Jag skulle vilja passa i sådana jeans men jag har för korta ben och är bred just över lår och rumpa så det blir liksom bara att jag blir att se ploffsig ut :).
  Ha en riktigt fin dag! Här är det vab med lillgossen som gäller.
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supersnygg ja!! Men vi har inte sett om jag heller passar i dem;) Skulle behöva din träningsenergi:) Men har kommit igång nu iaf och avklarat ett hemmapass ikväll! Hoppas lillgossen mår bättre ikväll!
   Kramar

   Radera
 2. var kommer sandaletterna ifrån? också twist & tango?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr vet jag inte. Och inte modesto heller som jag frågade. De trodde att det förmodligen var skor twist & tango lånat till plåtningen:( Hojta om du får syn på några liknande:)

   Kram!!

   Radera
 3. oh så vill jag också klä mig i vår, köper ofta snygga skor... men använder jag dem?! Nää... haha, ännu mindre nu skulle jag tro med två små ;) Men jag måste nog ändå köpa skorna ;)

  hoppas att ni mår bra! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag har typ gått i myskläder heeeela min mammaledighet men börjar jobba i maj så då måste det bli ändring. Och jobbet kräver snygga skor:) Så ur den synpunkten ska det bli rätt kul att börja!

   Vi mår bra, lite snoriga men det hör väl till småbarnstiden.
   Kramar

   Radera
 4. ...och skorna kommer ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr vet jag inte.. Frågade Modesto om de visste men det var förmodligen ett par skor som lånats till fotograferingen:( Får hålla utkik efter liknande till våren!
   Trevlig kväll!
   Fredrika

   Radera
 5. Så snyggt! Jag hade på mig mina gamla boyfriensjeans idag, men jag tycker jag ser för mager ut i dem så jag vet inte om jag kommer ha dem "in public" längre. Jag är ju en liten rackare och då tycker jag faktiskt att jag ser lite fylligare ut i tighta plagg. Nåja, kanske att det blir lite coolt även på mig, med lite klackar och grejer ;)

  Jag längtar oxå efter vår nu, och sommar.. och resan.. haha. Har t.o.m shoppat sommarkläder på rean (oj)..

  Hoppas du får en mysig kväll snygging!
  Kram

  Och du, boka resan ni med, fatta kul vi hade haft!

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Varför blir det kommentarer från blogspot-adressen hela tiden?? Nu då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu blev det rätt:) Men min blogg strular en hel del så borde ta "proffs"hjälp då jag inte förstår mer än blogspots inställningar..haha! Tids nog så..
   Jag tror du är jättesnygg (som i allt annat) i boyfriendjeans men man ska ju själv trivas också. Men tyckte att dessa såg lite tajtare ut i modellen vilket jag gillade.
   Jaa, ge oss vår och sommar!! Och tänk vad kul vi skulle haft på den resan, ojojoj:)))

   KRAMAR

   Radera