fredag 16 januari 2015

Bara denna fredag
Fredag och så skönt! Blev en (halkig) promenad upp på stan på förmiddagen för att handla till kvällens middag och då fick tulpaner följa med hem :)  


Och efter stan sen har det varit kusindate. Dessa två alltså. De kivas, skrattar, leker och busar mest hela tiden. Och dansar och sjunger:) Här ser ni dagens "Frostshow". 


Och det har lekts med tågbanan, byggts med lego, byggt, hoppat och rivit kojan och lite kafferep annat smått och gott på det. Typiskt playdatekaos alltså :)


Elsa karamellen är också med såklart. Lilla lortunge och smyckad med medalj av syster :)


Gokväll!

Sent inlägg idag men har varit upptagen av små kids hela dagen. Så det är så skönt nu med kväll och tjejerna sover sedan ett tag. Jag har landat i soffan och bara tycker det är så skönt att det är fredag! Ja, vem gör inte det….:) Så mätt är jag också efter middagen som blev hemmagjorda hamburgare, så goda och med massa goda grönsaker och dressingar (ja, ibland kan man ju bara inte välja bara en;)) till så var det supergott!

Nu kom sambon in från garaget. Han håller på att göra ett så fint skåp som ska stå i vårt kök (där beståskåpet hänger idag som alltså ska få flytta till ny plats). Inte alls mycket kvar tills det är klart så jag hoppas kunna visa det snart. Men nu var han värd att ta fredagskväll han med och jag tror det blir en bra film för oss när På spåret är slut som jag gluttar lite på just nu.

Hoppas ni haft en härlig fredag och njuter av kvällen!
KRAM

3 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Så fint med tulpaner! Är ju väldigt förtjust i ditt hem och ser fram emot att se vad din sambo åstadkommit:) Säkerligen något mycket fint! Mysigt att tjejerna har så kul ihop!
  Hoppas allt är bra annars? Tycker veckorna flyger förbi och har varit väldigt dålig på att kika in till mina favoritbloggar:)
  Ser ju att du kommit igång med träningen också, heja dig! Det ska jag ta tag i när bebisen tittat ut:)

  Hoppas vi kan få till en träff snart!?

  Kram på dig fina du!

  SvaraRadera
 2. Hej fina du! Vad heter tapeten i Wilmas rum och var har du fått tag på den? Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vännen!
   Den heter In the rain från Ferm living och jag köpte den från Ellos. Men där fanns den inte sist jag kollade och nu hittade jag den inte någon annanstans heller..:( Hoppas du hittar den någonstans! Kramar

   Radera