torsdag 19 februari 2015

Bara de små stunderna


Vi har blåst bubblor denna morgon. Jag visar och Wilma tar i från tårna när hon försöker få någon liten bubbla att virvla i luften. Och hon är så söt så jag tuppar av när hon gör det. 
Och det är då det slår mig att det är just det här jag kommer sakna när jag snart börjar jobba igen. Det här små fina stunderna. Som att vi har tid att blåsa bubblor hur länge vi vill på morgonen. Ingen tid att passa på morgonen och det har varit det bästa. Är så glad att jag fått den här tiden hemma med båda mina tjejer denna mammaledighet. 


Älskade lilla stjärna vad jag kommer sakna det där små stunderna.

Hej på er!

Hur mår ni? Vi mår bra. Vi har inte bara blåst bubblor denna morgon utan vi har även städat av huset. Skön känsla det där. Och nu när Elsa sover sin förmiddagslur kikar jag in till er innan vi ska göra oss klara för att åka till tjejernas morfar för pannkakslunch. Och vi ska pussa och hurra för tjejernas kusin Olle som kommer dit. Det var kalas i söndags men det är just idag för ett år sedan han tittade ut, vår bästa lilla Olle!

Så nu ska jag sätta fart och göra mig och Wilma klara innan Elsa vaknar och hon ska göra sig klar!

Ha en härlig dag så ses vi snart igen!
KRAM

1 kommentar:

  1. Ljuvliga stunder det där, och guuud vad jag saknar min mammaledighet, det är en stor sorg att den är över.. Kan inte fatta att jag redan hunnit jobba 1,5 år redan!! Vill så gärna ha en liten till men blir nog inte så tyvärr, tiden går ut nu i maj.. (Du vet väl hela IVF-grejen?)

    Hon är helt galet söt Wilma när hon försöker blåsa bubblor, gosunge!!
    Kram och ha en fantastisk dag fina du,
    Catta

    SvaraRadera