tisdag 10 februari 2015

Bara de två


Numera badar tjejerna varje morgon. Sedan Elsa la ned det här med skötbord för ett tag sedan flyttade jag badrumsbestyren till badrummet med badkar. Enklast att tvätta dem där helt enkelt. Men de nöjer sig inte med morgontvätten utan det ska badas.  Med alla leksaker, alla schampoflaskor och med massor av bubblor. När badskummet är slut ger sig Wilma på tvålen och tömmer gärna alla som finns. "ska va mycke bubblor mamma"Och Elsa. Hon älskar det! Till storasysters skräckblandade förtjusning. För visst är Elsa som en hal ål och druttar hon omkull tjuter Wilma "miiiin lillasyster, taaaaa henne mamma!"  


Och så slår det mig där bland bubblor, halvtomma tvålflaskor och två blöta tjejer att det var det här jag var ute efter. När vi ville ha ett syskon till Wilma. Den här kärleken som de grundar så fint och som bara växer mellan dem och som de alltid kommer att bära med sig. Den är oslagbar allt och jag är så innerligt tacksam över att ha fått mina tjejer. 

Och nu när dagens morgonbestyr är över ska vi ta tag i dagen. Vi skulle ha träffat en kollega till mig och hennes lilla bebis men tjejernas hosta satte stopp för det. Får bli något annat och det ska bli helt underbart väder idag så vi går nog ut och guppar Elsa till sömns i vagnen, låter Wilma leka lite och jag, jag ska stå med näsan i solen. Heja just dessa mammalediga dagar alltså:)

Ha en härlig dag så ses vi snart igen!
KRAM


2 kommentarer:

 1. Så underbart med den där syskonkärleken <3
  Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan min syster <3 Hon är den bästa!
  Så jag förstår att det värmer.
  Ibland känns det sorgligt att Tyra inte får några syskon.. Men sen har hon väldigt nära kontakt med sina kusiner, så de är nästan som syskon ibland:)
  Nu måste jag bege mig till affärn, phu - inte så kul, men vi behöver frukt o grönsaker:)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Helt ljuvliga bilder!! Mina älskar att bada de med, gör det varje kväll :) Så mysigt. Fast de bråkar ibland, och skvätter ner hela badrummet, puh.. ;)

  Hoppas ni får en kanondag!
  Kram Catta

  Har en ny tävling hos mig btw

  SvaraRadera