måndag 9 februari 2015

Bara denna måndagMåndag och ny vecka som iaf en av oss kickade igång i high heels och "ögon" som hon säger. Ska det vara ska det var fab:) Den här veckan har vi en hel del inbokat så jag håller tummarna att tjejerna snart är friska, mycket piggare idag så det går åt rätt håll iaf. Det är hostan och snörvlat som de fortfarande dras med. Men jag ska på vinprovning på fredag (och oups, har nog inte anmält mig ännu så dags att göra det) och sedan har vi två kusinkalas till helgen. Så lite presenter ska inhandlas i veckan också. 


Men vi började veckan rätt lugnt. Solen har lyst in heeela dagen och talat om för mig att våra fönster behöver tvättas. Samma visa varje år..haha! Men Wilma som alltså var mycket piggare fick leka med kusin Ellen. De har tjatat efter varandra i flera dagar nu så idag fick de äntligen ses:)

Ellen:)


Till lunch gjorde jag pannbiffar med Cremé Bonjours vitlöksost i och till det en persiljedressing och kokta morötter till. Mmm, så gott! 


Visar en bild på köket också som det såg ut idag. Iaf hur det såg ut tills sambon kom hem. 


För då såg det ut så här.. fortsättning följer på det :S 


Hoppas ni haft en bra start på veckan! Här kikar vi nu på Husdrömmar, vilket hus de byggt! Kikar ni? Och ska sen gå och ta redan på köket som de rivits i alltså.

Kram så ses vi imorgon!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar