tisdag 10 februari 2015

Bara denna tisdag


Vi har haft en bra dag. Var ute på eftermiddagen och besökte ett par lekparker. Barrunda är ett minne blott, numera går vi på lekparksrunda:) Men vi njöt av solen och Wilma och Ellen tycker det är så roligt att vara ute! Vilket gör mig glad. Kan komma ihåg som liten hur mamma släpade ut oss och på olika aktiviteter och picknickar och idag fattar jag ju varför. Finns ju inget som gör en så gott som frisk luft och någon aktivitet ute. 

Sen har jag varit på Minifirren med Wilma som fortfarande tycker det är så kul. Hon vill dock helst åka den stora blå rutschkanan som hon fick göra med sin pappa sist men nope säger mamman, den åker man bara med pappan. Jag kommer knappt ihåg hur man gör när man åker vattenrutschbana…haha!  Men är så roligt att vänja henne med vatten.


Söt-Ellen:)


Och den här karamellen då. Jo, hur söt som helst ju. Men snorig och hostig och därmed lite dålig på att äta och sova. Både på nätter och dagar. Hon vill helst bara vara i famnen annars känns livet lite sådär. Så idag tog jag mig en ofrivillig tupplur när jag nattade Wilma. Hur skönt är inte det! Och jag hoppas den ger med sig snart. Denna envisa förkylning.

Hoppas ni mår bra så ses vi imorgon!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar