torsdag 19 februari 2015

Bara en 1-åring och lite annat
Dagens 1-åring och hur tuff är han inte lilla Olle i kofta, chinos med hängslen och converse till det:) Nästan så man vill beställa en lillebror här hemma till tjejerna…haha! Nu är det ju inte bara att "beställa" så jag är glad jag är moster åt den här lilla killen:) Vi har iaf firat honom idag igen med pannkakor och semlor i alla de olika varianterna Olles morfar kunde komma över inne i vår lilla stads bageri. Stora semlor, små semlor och semelwraps bjöds det på till kaffet. Mysigt och mycket mumsigt var det! 


En hortensia fick följa med hem från stan häromdagen. Jag har så svårt att få dem att leva länge (av den enkla anledningen att jag glömmer bort att vattna dem:S) men som ni ser så badar denna i vatten:S Stackaren, den här kommer drunkna istället...


Pics från idag och inget nytt i vardagsrummet. Samma lika som sist men skulle vilja ha några och nya tavlor att ha på väggen och några nya kuddar till soffan. Ska nog kika runt lite ikväll, har fått tips från många i mitt instaflöde att desenio.se har mycket fint att hänga på väggen.Hej på er!

Ikväll är jag så skönt trött i kroppen. Skaffade äntligen ett nytt gymkort igår och det blev på ett nyöppnat ställe som har superbra öppettider. Öppnar innan man vaknar och stänger efter man somnat. Typ. Och en hel del roliga och bra gruppass har de så det här blir nog bra. Iaf känns det sååå bra i kroppen efter att ha varit där idag.

Nu ska jag ladda en tvättmaskin och sedan göra mig fruktsallad:)

Vi ses imorgon!
Kram
2 kommentarer:

  1. Åh så söt liten tuffing. Finns mycket roligare kläder till killar nu. Snyggt och stilrent ert vardagsrum. Ha en fin fredag, kram Suss

    SvaraRadera
  2. Åh, tusen tack för tipset om sidan för prints!! Har hittat en tavelvägg som jag bara MÅSTE fixa hemma. Har letat ihjäl mig efter snygga prints men nu har jag dem! Kramar Jossan

    SvaraRadera