lördag 7 februari 2015

Bara en liten stjärna

Wilma denna förmiddag. Sjungandes och pysslandes med sina hårgrejer och smycken. Och äntligen har hon (nästan..haha) förstått det här med diadem. Som jag försökt men nu verkar det iaf få sitta kvar på huvudet:S Och när hon tröttnade på att smycka sig själv blev pappan ursnygg i allt hennes tingel tangel..haha!Älskade lilla stjärna!


Hej på er!

Hur har ni det? Vi har det fortsatt lite krassligt här hemma. Lilla Elsa är febervarm och snörvlig så sover mest och håller sig annars så nära sin mamma och pappa det bara går. Lilla skruttan. Vår stora tjej är piggare idag så hon har varit med sin farmor och farfar på vintermarkad i vår lilla stad. Kom hem glad och lycklig med stoooor ballong och marknadsgodis:)

Så vi gör inte så mycket idag. Pysslar om våra tjejer, förbereder för något gott att äta till kvällen och laddar lite för mello. Jag som gärna inte missar en delfinal hängde knappt med på att det börjar ikväll men jag kommer vara bänkad. Kommer ni?

Hoppas ni har en skön lördag!

KRAM
1 kommentar:

  1. Nu var det ett tag sedan jag kikade in och det är väl sjutton också att tiden aldrig räcker till. Annat var det när jag pluggade och hade massor av bloggtid på dagarna.

    En riktigt söt liten superstar. :)
    Kram Linda

    SvaraRadera