torsdag 12 februari 2015

Bara en sekelskiftsdröm

Men har ni sett vilken vacker sekelskiftslägenhet! Jag bor inte i mitt drömhus (även fast vi trivs väldigt bra) utan jag drömmer om ett hus i sekelskiftsanda (vem gör inte det menar jag) med hög takhöjd, spegeldörrar, gamla vackra golv och stora härliga fönster. Och drömma får man ju:)Vi har jag vet inte hur länge pratat om ett nytt soffbord till vardagsrummet men inte alls vetat vad vi vill ha. Vill inte ha helvitt då vi har så mycket annat som är vitt men den här idén gillade jag. Svart underrede och vit skiva. Något att fnula på :)


Så klassiskt snygg genomgående i hela lägenheten. Jag hittade den här


Gokväller!

Så blev det torsdagskväll och vi har städat huset, alltid så skönt när det blir gjort. Och ätit mumsiga laxfileér vi gjorde i ugnen. Älskar lax och skulle kunna äta det hur ofta som helst och favoriten är nog som idag, i folie med mycket smör, citron, dill, grädde och salt. En kall sås och massa god sallad till det så är jag nöjd. De andra åt med ris till också. 

Nu ska jag ta tag i den tråkiga stykhögen innan det blir för sent!

Hoppas ni har en bra kväll!
Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar