tisdag 17 februari 2015

Bara fettisdag

Idag har vi mumsat semlor. I två omgångar men är det fettisdag så är det:) Har ni mumsat i er någon? Semlor är ju så gott men det räcker för mig att äta dem idag. Fortfarande så mätt på dem vi fikande i eftermiddags så nu klarar jag mig till nästa år;)


Gokväller!

Tisdagskväll och jag är alldeles trött efter en eftermiddag i badhuset med tjejerna. De älskar det verkligen och jag är glad vi anmälde dem till babysim och minifirren så vi tar oss till badhuset lite oftare än annars då vi knappt aldrig är där. Är ju som jag nämnt tidigare inget jättefan av badhus… 

Nu kikar jag på Bygglov där de gör om en tvättstuga. Vilken lyx att få en snygg tvättstuga. Hos mig blir jag glad bara bänken är ren från tvätt och strykhöjd och annat som alltid läggs där på väg in i huset…haha! 

Men nu ska jag kika vidare så ses vi imorgon!
KRAM


1 kommentar:

  1. vad roligt med badhuset och gott de där såg ut med semla...

    SvaraRadera