fredag 6 februari 2015

Bara fredag
Så här ser det ut just nu på denna vägg. Den här golvplätten framför skåpet har blivit barnens lekplätt och alltså vår nästan mest använda yta i huset just nu..haha! Så nu kan vi stuva in alla böcker, pussel och leksaker i skåpet och ovanför ska vi hänga en tv. Är så nöjd att vi inte har tv i vardagsrummet men när jag är själv hemma så tycker jag barnen sitter långt bort när de sitter i tv-rummet och tittar på tv (ja, det är Wilma som tittar men Elsa vill gärna vara där Wilma är) och jag lagar mat i köket. Lyxproblem javisst men ibland är det barnkanalen som funkar bäst när jag inte kan roa dem jag och klockan börjar närma sig läggdags. (Och så tycker jag det ska bli rätt mysigt att få ha nyhetsmorgon på i bakgrunden på morgonen :))


Det här beståskåpet har verkligen hängt med länge. Jag köpte den som tv-bänk för  sex år sedan till min lilla tvåa jag bodde i då. Och sedan har den flyttats runt men används lika flitigt idag.Heeej fredag!

Hur mår ni? Här snörvlas det och hostas hos barnen så igår var jag inne hela dagen och försökte kurera tjejerna med hostmedicin, nässpray, glass och frukt. Det är ju inte direkt matglada när det mår så här men frukt funkar alltid och Wilma hon får glass. Och det ser ut att bli en likadan dag idag. Wilma verkar piggare för hon vill gå ut så när sambon kommer hem så får vi ta ut henne till pulkabacken. Det är superfint väder så ska bli så skönt att komma ut i solen.

Hoppas ni har en bra fredag så ses vi lite senare!

KRAM

10 kommentarer:

 1. Blev ju kalasbra med skåpen där, supersnyggt, och de är ju så praktiska de där Bestå =)

  Hoppas de blir friska snart de små, så jobbigt med dessa förkylningar..
  Trevlig fredag och helg snygging!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 2. kan du inte blogga lite om hur det gick till när ni köpte huset. hur mycket har ni renoverat osv? är så nyfiken ju! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan jag absolut göra!! Tack för önskemålet :)
   Kram fredrika

   Radera
 3. Snyggt med skåpen!=) Urtjusigt! Ha en fin fredag och helg. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Hoppas kvällen är bra hos er!
   Kram Fredrika

   Radera
 4. Super fint som vanligt <3
  Jag vill också ha våra Beståskåp som du direkt på golvet när vi gör i ordning. Men mannen undrade om det verkligen gick det ser så tajt ut att få upp luckorna. Så jag undrar hur har ni gjort? Dina ser ut att stå på golvet eller?

  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!!
   Ja, jag tycker också att de är fint att ha dem direkt på golvet och det går (och ska gå) bra att öppna dörrarna utan att det tar i golvet. I vårt fall har barnen "hängt" på någon dörr som då tar emot golvet så det kan man ju tänka på kan hända.
   Kram fredrika

   Radera
 5. Superfina bilder! Du har det så himla fint!
  Hoppas tjejerna kryar på sig!
  Ha en fin fredag,
  kram Jennica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Så glad jag blir! Det hoppas jag med och att de i helgen ska krya på sig!
   Hoppas din kväll är bra! Kram fredrika

   Radera
 6. Så himla fint! Skönt med när man lätt kan stuva undan sakerna;-)
  Hoppas tjejerna snart mår bättre!
  Ha en riktigt fin fredag!
  Kram Anna
  Visar ett litet filmklipp idag som jag medverkar i... http://www.ekenasliv.se/2015/02/varje-dag-lite-battre/

  SvaraRadera