onsdag 11 februari 2015

Bara greys kväll
Ikväll börjar det, säsong 11 av Greys Anatomy. Och det är inte många serier jag följer idag, i princip ingen men Greys kan jag bara inte missa. Måste se så kl 21 dyker jag ned i soffan och tittar :) Kikar ni eller följer ni någon annan serie?

Hej på er!

Redan onsdagskväll och vi har tillbringat hela dagen hemma. Ställde även idag in en träff med vänner till oss. Ville varken smitta den höggravida mamman eller hennes lilla son så vi höll oss hemma. Har rensat lite bland tjejernas leksaker och byggt lego i flera omgångar. Så har jag svurit över sladden jag behöver för att ladda in bilder från kameran till min Mac. Det händer nada och när saker bara inte funkar som det ska så blir jag smått frustrerad. Så en ny sladd måste fixas under morgondagen.

Så ska jag fixa ett nytt gymkort. Mitt går ut här i dagarna och jag kan inte bestämma om jag ska fortsätta på samma ställe eller testa ett nytt gym som öppnat i min lilla stad. Hur som behöver jag ett gymkort. Vardagen har snurrat på i hundra efter jul och det brukar vara då man som mest behöver åka iväg och träna. I alla fall funkar jag så, det rensar kropp och knopp så jädra skönt och laddar en med ny energi. Ska nog kika i och se vad som erbjuds på en gång. Och kika på Sverige Mästerkock.

Hoppas ni haft en bra dag!
KRAM3 kommentarer:

 1. Hej min vän!

  Här kollar jag inte på Greys men jag gjorde det tidigare för jag tycker serien är bra:)
  Just nu följer jag inte så många program, har dock tittat på en ny serie på trean som heter State of affairs som är riktigt bra:)
  Så söta dina tjejer är! Förstår att du är så tacksam över att ha dem:)
  Älskar hur du skriver och dina bilder, det vet du ju men jag skriver det igen:)

  Mejlade svar till dig om dag att ses!

  Kram fina

  SvaraRadera
 2. He he, jag trodde du menade Mr.Grey... För jag är helt besatt av böckerna * ha ha ha* redan inne på tredje delen nu;-)
  Men den här Grey följer jag då inte.
  Men mästerkocken kollar jag på:)
  Natti natt! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Trodde också det var Mr Grey ;) Följer några program med ett halvt öga på kvällarna men ikväll ska jag bort igen. Kram Suss

  SvaraRadera