måndag 2 februari 2015

Bara inspiration


Inspirationsbilder från Ellos. 

Ser ni hyllan på hjul på bakgrunden ? Snygg och skulle kunna tänka mig den som serveringsvagn i vårt vardagsrum. När jag får ändan ur och tömmer det stora svarta skåpet och gör mig av mig det för att ge utrymmet för två snygga fåtöljer istället. Där skulle den passa :)

 Hej vänner!

Har nyss titta på Husdrömmar på Svt 1. Någon som tittade på det i våras när det byggdes snygghus varje vecka? Några snyggare än andra men hoppas på en ny bra säsong nu. Det är ju så man vill vinna den absoluta största storvinsten och få bygga sig ett nytt stort hus. Eftersom jag typ aldrig köper mig en lott så kommer det inte hända men drömma måste man ju får göra :)

Nu ska jag ringa min mormor som fyller år idag! Sista minuten men vi var där hela dagen igår och firade henne. Så mysigt men ett "grattis" måste hon ju få genom telefon iaf:)

Hoppas ni har det bra likväll!
KRAM


2 kommentarer:

 1. Härlig inspo!! Jag vill gärna ha den där grå fåtöljen i vårt sovrum. Det runda mässingbordet har jag redan klickat hem. Men det kommer inte förrän i april, så jag har lite tid på mig att klura ut en makeover för sovrummet tills dess.
  För nu har jag övertalat mannen att slipa golven på övervåningen, trallaallalalala :-) Kommer göra sååå stor skillnad :-)
  Ha en fin tisdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Måste kika runt lite på Ellos känner jag! Tack för inspo!

  Kram Jenny

  SvaraRadera