söndag 22 februari 2015

Bara karlsbaderbullarIdag har jag bakat karlsbaderbullar med pistagekräm a la Roy Fares. Blev bjuden på just sådana i Karlstad och himmel så goda det är! Har ni inte smakat dessa mumsiga bullar som är fyllda av en pistagekräm med mandelmassa så måste ni testa. Hojta om ni vill ha receptet :) 


Hej på er!

Hur har er helg varit? Jag har haft det så bra i Karlstad (åkte dock ifrån kameran som fortfarande stod innanför dörren när jag kom hem, morr, så inte en bild har jag tyvärr..) hos Issa och hennes Chrille i deras sprillans nya hus, sååå snyggt det är! Det är ju något speciellt när allt är helt nytt från golv till tak, inne och ute, ja överallt, känns så lyxigt! Blev bjudna på en supergod fisksoppa igår kväll med smak av saffran som vi drack en hel del bubbel och vin till. Mycket trevlig kväll med prat och skratt:) Sedan åkte vi hem vid lunch idag och mindre nöjd  är jag att jag åkte från min plånbok, suck suck suck, så trött jag blir.. Men vi ska nog lösa den gåtan också på något sätt.

Sedan har det alltså varit bullbak i eftermiddag med lite hjälp av Wilma. Om en vecka har vi 3-årskalas för henne och nu har vi iaf bullar till dess. Har förresten köpt en jättesöt klänning hon ska få ha på sig då som jag visar i veckan.

Hoppas ni har en mysig kväll så ses vi imorgon!
KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar