onsdag 25 februari 2015

Bara Kavat till de små

Från Ellos

Har börjat titta efter vårens uteuniform till tjejerna nu när våren knackar på dörren. Wilma har växt ur allt vad jackor, gummistövlar och andra skor heter. Och Elsa, ja, hon behöver ju lite hon med. Det ska ju såklart bara vara varmt och soool i vår men lika bra att rusta dem om nu solen uteblir någon dag:S. I alla fall så trillade jag över dessa skor från Kavat hos Ellos till lilla Elsa (fanns även andra fäger och i tuffare modell till lite större barn) och så himla söta ju till de små som tultar runt:) Med en trevlig rabatt som Ellos ofta bjuder på så blir det nog ett klick på någon av dem:)

Hej på er!

Har precis landat i soffan efter ett cirkelpass på gymmet. Såå jobbigt men jag tog nog död på träningsvärken sedan i måndags och bäddade för en ny..haha! Var så segt att komma iväg ikväll men vad är det man säger; den bästa träningen är den som blir av och det skriver jag upp på ikväll! Och annnars idag då. Jo, vi hejade och jublade åt Johan Olsson som tog ännu en guldmedalj åt oss idag i detta skid-VM. Det är ju bra fint att vara mammaledig när det är skid-VM på tv och speciellt när vi har så duktiga svenska med:) Så har vi varit ut till lekparken en sväng och det var så vårskönt i luften! Så man glömmer att det "bara" är februari, man vill bara ha mera mera vår!

Nu kika klart på Grammisgalan och sedan somna på stört!

Hoppas ni har en bra kväll!
KRAM

2 kommentarer:

 1. Verkligen så duktiga de är på skidor sverige.. jätte fina skor vännen stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur!! Och idag tog tjejerna silver i stafetten! Så spännande så nu hoppas vi det går minst lika bra för herrarna i morgon:)
   Kram på dig! /fredrika

   Radera