måndag 2 februari 2015

Bara måndagFruktsallad blev det till mellis denna måndag. Så gott ju och det är fortfarande lite snörvligt och hostigt här hemma så kanske botar någon av oss :)


Tulpanerna jag fick förra veckan är helt underbara!!
Tittut från Wilma som var ute och promenerade med sin dockvagn :) Dockan skulle visst sova:S


Hej måndag!

Hur har ni det så här första måndagen i februari? Vi har det bra. Har dragit igång ett "möblera om Wilmas rum" projekt som nu sattes på paus när Elsa sover. Jag vet inte hur ni var när ni var små men jag möblerade om mitt flickrum hur ofta som helst. Ibland med lyckade lösningar och ibland mindre lyckade..haha! Rummet var inte jättestort så det bra lösningar var inte jättemånga:) Jag hoppas Wilmas lösning blir en lyckad iaf. Och annars laddar vi för att gå ut och skotta och jag vet inte vilken gång i ordningen denna helg. Den som tryckte på "börja snöa" knappen förra veckan verkar inte känna för att trycka på stoppknappen, det snöar hela tiden! Så vi har fått så mycket snö så nu räcker det för vår del Har hört att det är snökaos ute på vägarna också, usch så hoppas ni kör försiktigt om ni nu måste ger er ut. 

Men nu ska jag förbereda lite lunch här! Till mig blir det omelett (i vanlig ordning:S) och till barnen gräddar jag några pannkakor. Hoppas ni har en bra dag så ses vi lite senare!

KRAM
2 kommentarer:

 1. Så himla fint ni har det alltså, och vilka tulpaner!
  Ja herregud vad man höll på med sitt rum, möblerade om, bytte gardiner och pyntade, och det hänger änna i ;)

  Kram på er finingar:)
  Catta

  SvaraRadera
 2. Åh så vackert fång med blommor, verkligen ljuvligt ja!
  Och oj så mycket det snöar, inte klokt.
  Kram

  SvaraRadera