måndag 23 februari 2015

Bara måndag

En liten kaffestund på förmiddagen och superfina rosor jag fick förra veckan från vännen Sandra :)


Och tänk vad fort man vänjer sig vid något nytt. Nu känns det som att vi alltid haft överskåp i köket, kommer knappt ihåg hur det såg ut innan. Iaf fortfarande mycket nöjda med valet att sätta dit dem. 


Hellooo!!

Hur har ni det denna sportlovsvecka? Än är ju mina tjejer så små så känner inte av att det är sportlov utan det är jag och de som alla andra veckor:) Men visst är det tråkigt för alla sportlovsvbarn att snön är borta? Finns ju så mycket mer för dem att göra om snön ligger kvar och roligare är det att vara ute då. Just idag har vi inte något "vara ute väder". Det blåser, snöregnar och är allmänt grått och rått ute. Så trist så inneaktivitet har vi denna måndag. Lika bra också då Elsa åkt på en ny omgång förkylning. 

Så vi har stökat hela dagen. Tagit reda på tvätt, bäddat rent i sängarna och lite annat hemmafix som måste tas hand om och hunnit med lunch med tjejernas morfar. Dagarna bara flyger fram, eller hur? 

Hoppas ni har det bra, ska stöka vidare här nu:)
KRAM

2 kommentarer:

 1. Jaa visst flyger dagarna fram!! Inte hade jag tänkt på att ni inte haft överskåp, trodde ni haft det hela tiden. Underbart att få rosor av vänner. Jag fick det också av Katarina härom veckan.
  Bäddade rent igår så det kändes så fräscht inatt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  Visst är det skönt att kunna stänga inne sakerna med:)
  Härligt med rosor, blommor kan man aldrig ha för mycket av hemma :)
  Här är det vardag igen, var sportlov förra veckan här.
  Ha en fin kväll! Nu är det dax att börja fixa middagen.
  Kram Anna

  SvaraRadera