fredag 20 februari 2015

Bara middagsfix
Lite fredagsgott innan middagen:)


Och där står han och fixar just middagen:)


Hej på er!

Här har vi skön fredagsstämning. Sambon fixar middag som snart är klar och det blir som så många andra fredagskvällar potatisgratäng med gott kött till. Jag försökte att vi skulle laga någon god och gräddig pastarätt men icke, får sambon bestämma blir det någon hederlig kötträtt. Men jag klagar inte, mycket gott det med ju. (Är ju bara så gott att testa något annat någon gång:S) Tjejerna har fått mat och Wilma har nu fullt sjå att hålla sitt fredagsgott från lillasyster som hon var med mig och handlade i eftermiddag när bara hon och jag åkte upp på stan. Mysigt att få lite ensamtid med henne:)

Nu är maten klar och jag sätta mig till bords!

Hoppas ni har en fin kväll vänner!!
KRAM

1 kommentar:

  1. Ser jättegott ut! Här blev det hummersoppa. Kram Stina

    SvaraRadera