tisdag 24 februari 2015

Bara ny liten klänning från HMDen där fredagen när jag och tjejerna tog tåget till Västerås så hittade jag denna prickiga söthet på HM.  Som jag tjatat om tidigare så älskar jag mörkblått så denna fick följa med hem utan några större funderingar. Så fin ju och är tänkt att Wilma ska ha på sitt kalas i helgen. 


Hej på er!

Åh vilken skön träningsvärk jag vaknade till idag:S Deltog för första gången igår på ett X-fit pass och såååå jobbigt det var! Jisses! Att jag hade tappat muskler förstod jag, men att jag inte hade några längre hade jag missat..haha! Men så kul och det är ju lite hatkärlek över den där träningsvärken idag. Längtar redan till nästa gång och känner att det här är den bästa investeringen på länge:)

Annars idag då? Jo, Elsa förkylning är bättre så vi är på språng till syrran och henne kids dit även en barndomskompis kommer. Blir skönt att komma ut lite idag:)

Hoppa ni har en bra tisdag så ses vi lite senare!
KRAM

6 kommentarer:

 1. Bedårande söt klänning! Jag vågar nästan inte kola vårnytt till kidsen, kommer ruinera mig!
  Tur att det finns budget som hm iaf. :)

  Gött att svettas lite, värt lite värk va ;)
  Ha en kanonfin dag vackra,
  kram Catta

  SvaraRadera
 2. Så söt klänning, kul med nytt till våren för både stora o små. Lite träningsvärk här också efter gympass igår... Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Men å så söt!!!
  Kommer ihåg hur jag fyllde Tyras garderob med klänningar av alla de slag.
  Nu, ja, nu vill lilla fröken gärna vara med och bestämma en hel del själv;-)

  Här har jag med spänningar i musklerna idag ;-)
  Yoga är verkligen bra för styrkan i kroppen och jag bara älskar det! Ger mig styrka SAMT ett skönt lugn, så den passar mig perfekt.
  Och så går jag en del med:)

  Ha en fin tisdag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastiskt söt klänning! Mörkblått är verkligen fint.

  Och träningen ja.....jag började på tabata för ungefär en månad sedan och det var en nära döden-upplevelse! Så jag förstår precis hur du känner dig! :)

  Kram Jennica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är den söt!
   Haha, precis så kändes det! Helt galet jobbigt!:)
   Kram fredrika

   Radera
 5. Den har jag också spanat in ;-)
  Söt som socker!
  Ha det gott, kram.

  SvaraRadera