onsdag 4 februari 2015

Bara pompdelux
Jag har blivit bjuden på ett pomdeluxparty! Blev det förra året också men det blev inställt och jag är rädd jag missar detta också. Skulle så gärna vilja gå och se deras vår- och sommarkollektion! Den ser sååå fin ut! Som det alltid brukar:) Det går ju att shoppa via deras webshop också och där släpper det kollektionen 16 feb (har man tur och gå kan på ett homeparty så kan man norpa åt sig deras finheter redan från 12 feb). Vill ni se hela kollektionen så kikar ni in här!

Men hur sött :)
Och så längtar man till våren och sommaren. Små solbrända barnsben som springer i trädgården och leker. Och vi går åt rätt tider nu:)


Gokväll!

Hur har ni det? Idag har vi flängt omkring hela dagen och tagit hand om snörvliga barn. Förkylningarna hos tjejerna verkar inte vilja ge sig utan börjar bara om men det är väl de tiderna nu. Får vara glad jag är hemma så slipper vi iaf vabuari detta år;) 

Men vi trotsade det idag, ändå rätt pigga så har varit på playdate men Wilmas kompis Svea idag och hennes söta mamma och lillasyster och sen lagom hem för att bege sig till tjejernas bonuskusin som fyller 7 år idag! Lycka för Wilma som väntat heeeeela dagen på att pappa ska komma hem för då skulle vi äntligen åka :)

Och nu har jag sett ännu ett avsnitt av Sveriges mästerkock :)

Hoppa ni har en bra kväll!
KRAM 1 kommentar:

  1. De har verkligen fina kläder Pomp de Luxe! Och helt fantastiska bilder....sååå söta!
    Hoppas ni hade en trevlig kväll,
    kram Jennica

    SvaraRadera