tisdag 17 februari 2015

Bara presenter till en 1-åring


Wilma visar upp Olles 1-årspresent från oss. Så liten men tuff jacka :) Från Kappahls Hampton Rebublic kollektion. 

Och jag har önskat  denna  liknande till Wilma som jag till och med tror hon får i present. Finns också i rosa som Elsa skulle bli så fin i:)


Och så det här små fina skorna fick Olle. Från HM och visst är det bara så fina! Klassiska blåa seglarskor:)


Godmorgon!

Hur mår ni? Jag låter barnen bada morgonbadet medan jag kikar in till er, snart dags att plocka upp dem innan de ser ut som små russin:) Idag kommer min jobbarkompis och henne lilla Sixten och hälsar på oss. Så trevligt och denna veckan tar vi igen hela förra veckans dejter vi fick ställa in pga förkylning. 

Så där. Hej igen:) Tjejerna upp från badet och påklädda. Förresten var det någon som såg första avsnittet av thrillerserien Jordskott igår på SVT1. Började som vilken thrillerseie som helst men blev sedan en riktigt läskig fantsythriller! Var inte alls tänkt jag skulle se men det började direkt efter Husdrömmar så blev att jag kollade och det var filten upp till ögonen både en och två gånger;) Är inte så mycket för fantasy men nu när jag sett första avsnittet så är jag så nyfiken på storyn kring den här lilla Josefin som försvann för flera år sedan. Så spännande och läskig!

Nu ska jag förbereda för Sandra och Sixten som snart kommer hit!

Vi ses snart igen, kram!
1 kommentar:

  1. Vilken fin jacka!!! :)Kollade också på serien jordskott, gillar inte heller fantasy, men spännande . Kollade även på husdrömmar, men blev ledsen att paret som hade köpt sitt drömhus separerade :( . Finns inga ritningar för livet . Bra Tv iaf båda 2, Husdrömmar och jordskott. Om du vill ha film tips så kan jag rekommendera " min så kallade pappa" , så himla bra svensk film. Ps! Du har det så fint hemma, ett riktigt drömhem. kram Agneta

    SvaraRadera