lördag 28 februari 2015

Bara pussel och bak


Denna morgon har det som så många andra mornar pusslats. Det och böcker gillas mest just nu hos Wilma och har så gjorts ett tag. Och jag gillar det jag med, att hon gärna pusslar och läser böcker. Jag var likadan, när jag väl kunde läsa själv så plöjde jag böcker så fort jag kunde. Älskade att läsa och önskar jag även nu tog mig den tiden. Numera brukar jag lyckas ta mig igenom någon pocket på semestern:SOch så har hon bakat chokladbollar med sin pappa. Lite svårt tyckte hon det var så var mest pappan som bakade men smaka var inga svårigheter…haha!


Hej hej!

Här har vi stökat, lekt och bakat denna morgon. Skönt med lördag och ha hela familjen hemma:) Och den här dagen kommer bli en hemmadag med en massa stök och förberedelser inför Wilmas kalas imorgon. Kanske ingen lugn och skön dag men ändå mysig. Gillar när vi alla är hemma och gör saker tillsammans. Ska bara iväg en sväng på eftermiddagen och handla lite presenter och annat fix och bara iväg och träna ett x-fit pass nu först…Jag är en riktig "ska bara":)! Men sen så, blir det hemma med familjen dag :)

Vad hittar ni på?

Nu måste träningskläderna på så jag hinner!

KRAM


2 kommentarer:

 1. Åh vilken sockersöt liten flicka! Mysigt med bak o pyssel.

  KRAM Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Det var en mysig förmiddag:) Hoppas din helg varit bra!
   Kram fredrika

   Radera