söndag 8 februari 2015

Bara söndagskväll
Sköna lugna söndagskväll:)Hej fina läsare!

Hur mår ni? Här är det så skönt att det är söndagskväll. Sambon har varit borta på jobb från tidig morgon till alldeles nyss så har varit jag och tjejerna, alla tre snörvliga och hostiga. Så vi har varit hos min mamma och pappa både över lunch och middag. Tog oss ut en sväng efter lunch och fick oss en massa d-vitamin i ansikte. Vilket väder det varit! Så skönt! Men annars, jag och två mammakära små snörveltjejer som varit i mitt barndomshem och pusslat med mina och mins syskons gamla pussel. Wilma älskar det kantstötta slitna pusslen och det är något mysigt över alla dessa gamla leksaker som min mamma sparat och som numera finns i deras barnbarns lekrum på övervåningen. Kan alltid hitta något som får mig att le och minnas och som kan få följa med hem till tjejerna:)

Nu ska jag fortsätta ha en skön söndagskväll. Dricka thé, se sista avsnittet av Blå ögon på Svt och ladda för måndag och ny vecka.

Hoppas ni har haft en riktigt skön dag och njuter av kvällen!
KRAM

3 kommentarer:

 1. Skönt med lugna söndagar men inte kul att ni är sjuka. Krya på er! Kram Suss

  SvaraRadera
 2. jag har nu 15 arebtsdagar kvar innan jag går på min föräldraledighet och jag är sååååå trött nu. jag är så oerhört mentalt förbered på hemmatid och mental förberedelse inför bebisen så jobbet börjar kännas som en riktig pina Men 15 arbetsdagar, det är ingenting. jag får tänka så! sen ska jag också ladda med D-vitamin och gud vet allt! =)

  SvaraRadera
 3. Hallå där!
  Å nu har jag suttit en lång stund å bara njutit av alla fina bilder..
  det kommer bli toppen med en tv där, jag förstår precis vad du menar...man vill ha dem nära och man FÅR använda barnkanalen som barnvakt när man lagar mat..;)
  Trist med sjukdomar hoppas det drar över snabbt!
  Kram fina du!
  Katarina

  SvaraRadera