torsdag 26 februari 2015

Bara torsdagskväll
Här sitter vi denna mysiga torsdagskväll:) 
T med lite pappersjobb i sin lilla firma han har bredvid sitt dagliga jobb och jag med några "äppel" prylar:)


Har bl.a precis kikat på gårdagens avsnitt av Sveriges Mästerkock som jag missade när jag var och tränade i går. Det börjar dra ihop sig och inte alls många kvar och den där Filip verkar ju vara hur duktig som helst. Tippar att han nog blir Sveriges nästa mästerkock:)  


Gokväll!

Så det är så här vi har det ikväll. Efter att ha städat av huset, fått i oss middag och sedan nattat tjejerna så hamnade vi här. Riktigt skönt och extra skönt när det är fredag i morgon. Och då ska jag till Örebro för att luncha med några goa tjejer jag inte träffat på länge. Ska också passa på att shoppa till Wilmas kalas som är på söndag. En massa ballonger är beställda av födelsedagsbarnet som knappt kan bärga sig  tills det blir söndag och "alla komme till Wilmaaa!!" som hon säger hela tiden:) Ska handla med mig sockerpasta från Panduro också till tårtan som jag ska göra, det är ju så kul att dekorera med det. Och är det till en treårig tjej så får den ju vara hur rosa och gullig som helst:) 

Jag hoppas ni har en skön kväll, vi ses imorgon!
Kram4 kommentarer:

 1. Tack detsamma fina Fredrika, imorgon ska jag äntligen träffa min lilla syster som har varit utomlands i en hel månad. Syskon helg tillsammans med brorsan och hans sambo, kommer att bli så roligt.
  Ha det så trevligt Örebro.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart vackert kök!! Jag är absolut inte avundsjuk... ;-)

  SvaraRadera
 3. Såå snyggt med tapeten och de vita detaljerna! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej.
  Gillar stolarna, var har du köpt dem?
  Tacksam för svar 😊
  /Sandra

  SvaraRadera