måndag 2 mars 2015

Bara ännu en hortensia
Jag bara älskar hortensior så blev så glad när min mormor hade med sig en till mig igår när de kom till Wilmas kalas. Så där stor, maffigt ljusrosa med flera knoppar som ska slå ut. Bara jag vattnar den ordentligt vill säga:)
(Ser ni lilla loppan som kikar fram?:)


Så i köket denna förmiddag stod en snygghortensia och piffade upp denna måndag!


Gokväller!

Sitter och kikar på Jordskott på Svt och det är ju bra läskigt och lite väl overkligt för min smak. Men kanske kommer någon logisk förklaring till allt fantasy som visas i denna serie. Så är jag så skönt trött i kroppen efter ännu ett x-fit pass. Och det var så jobbigt!! Tänk att det är så jobbigt (eller tänk att jag är sååå svag..haha)! Men känns ändå bra och som sagt, mycket skönt efteråt. 

Så har vi haft en bra dag hos min kollega Sandra och hennes pojkar, skönt att komma iväg och Wilma och Simon lekte bra ihop idag. Wilma är alltid lite blyg i början men goa Simon pratade på som bara den så till slut låg de i kojan Simon byggt under bordet och fnittrade ihop. Gullungar! Och när vi åkte hem var det sju plus och solen sken, så mycket vårkänslor och jag längtar verkligen till våren nu!

Hoppas ni har haft det bra idag och har en bra kväll vad ni än gör!
Ses imorgon!

KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar