torsdag 26 mars 2015

Bara en ny tavla
Ny tavla på våra skatter har kommit upp i sovrummet.


Kommer ni att jag för ett tag sedan skrev om en canvastavla till sovrummet? Vi har tänkt så länge att vi vill ha en på tjejerna och nu blev det av, en förstoring av ett foto jag tagit själv. Och redan dagen efter jag skickat in bilden till Canvas of Sweden fick jag respons på hur det skulle komma att se ut med de måtten jag önskade och kilramen som kommer till. Det är så bra när man får se hur det kommer att bli innan det tillverkas och man får en chans att kunna göra ändringar. Det är ju så tråkigt om man får hem något som inte riktigt är som man tänkt sig. När jag sedan godkänt bilden så tog det bara två arbetsdagar innan jag hade tavlan hos mig:)


Älskar den här bilden på våra tjejer. Älskade små systrar! Det är ju sådana här ögonblick man vill fånga på bild och ännu bättre att ha förstorade:)


Så går ni också i canvastankar så tipsar jag om Canvas of Sweden där min är beställd. Och vill ni ha mer inspiration kring canvastavlor så kan ni läsa mer här.


Godmorgon!

Tjejerna har bjudit på en hel natts sömn inatt!:) Men hur skönt är inte det och vaknar alltid som en ny människa efter det:) Elsa vaknade först strax efter sambon gått till jobbet så fick lite morogonmys med henne innan vi gick upp och gjorde frukost och stora loppan också vaknade och gjorde oss sällskap.

Hoppas ni får en bra dag! Vi ska den här förmiddagen ha Ellen och Olle här för idag är det syrran tur att åka iväg på lite egen lyxtid:) Blir fullt ös skulle jag tro:S

Vi ses snart igen!

KRAM

5 kommentarer:

 1. Vilken underbar tavla!!!
  Det är verkligen så fint med canvastavlor! Ska göra nån på Tyra tänkte jag. vi har ett bröllpsfoto på oss ute på glasverandan, men inget på henne i canvas.
  Här står röjning av kök på schemat idag. Du kan inte ana vad jag kan vända upp o ner på ett ställe innan jag får ordning igen;-)
  Ha en mysig dag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! Ja, det är så fint med Canvas, det är det här med att komma till skott bara;)
   Haha, jag kan känna igen mig. Har jag tänkt bara städa lite så slutar det med att jag gnor varenda kökslucka:) Hoppas du är klar nu iaf och har en skön kväll!
   Kram på dig!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack söta du:)
   Kram

   Radera
 3. Åh, vilken ljuvlig tavla! Jättefin:)
  Kram

  SvaraRadera