tisdag 10 mars 2015

Bara en packar dag
Nya inredningsmagasin som ligger och väntar. Och vänta får de ett tag till:S Inte många "läsa tidning stunder" jag har om dagarna och den här dagen har det packats här hemma då jag och tjejerna ska åka upp till Lofsdalen imorgon med tjejerans morfar (Vi som är lediga, sambon han blir hemma och jobbar:)) Och det ska bli så mysigt och skönt! Och väl där kanske jag får en stund att läsa tidningarna, bläddra lite snabbt i dem borde jag hinna iaf:) Ska iaf njuta som bara den över den här bonustiden vi får i Lofsdalen nu när jag är mammaledig. Sol är självklart beställd och jag ska försöka få ihop logistiken så jag tar mig ut på längd någon dag och så ska det fortsättas nöta skidor i backen med Wilma. 


Blåser det lika mycket hos er? Det blåser som bara attan där jag bor! Viner och susar så inte alls så skönt ute men lite sol har vi och det är vi glada för. Tittar man bara ut så ser det sååå skönt ute men lite lurad blir man när man sedan går ut. Åt rätt håll går det iaf, det känner man:)Hej hej!

Så idag har det alltså packats. Till tjejerna iaf och det blir så mycket! Nu är jag bra dålig på att packa, tar alltid med mig för mycket men ändå. Det är vagn, leksaker, blöjor till Elsa och en hel del ombyten brukar det ju gå åt. Har sagt nej till Wilma som ville ha med käpphästen och sin bandspelare:S räcker med det böcker och pussel som hon ska ha med.

Så har vi varit i badhuset på Wilmas sista Minifirren idag, så nöjd tjej efter dessa 8 gånger. Och hon har tyckt det varit så roligt att gå på någon aktivitet så ska kolla av utbudet nu i vår lilla stad för vad vi kan hitta på till henne nu. Dans älskar hon ju så hoppas att det kan gå att få hoppa in i den barngruppen där. 

Ne, nu ska jag packa klart här. 
Jag hoppas ni haft en bra dag så ses vi imorgon!

KRAM

1 kommentar:

  1. Låter verkligen härligt! Ha det riktigt gott där uppe:)
    Kram Anna

    SvaraRadera