tisdag 3 mars 2015

Bara ett så fint gårdshusPå Kungsholmen finns ett gårdshus till salu som är så snyggt så man trillar av stolen! Bara gården är ju så fin så fin så fin! Såg en bild från det på insta idag och när jag nu kikat på hela huset så måsta jag bara visa er. Det är platsbyggda förvaringsmöbler genomgående i hela huset och sedan inrett med snygga inredningsdetaljer. Se bara!

De snygga soffborden får gärna flytta hem till mig:)


Vill ni se fler bilder från detta fina gårdshus så kikar ni här! 

Hej på er!

Gäääsp! Sitter i soffan och försöker hålla mig vaken en liten stund till, är så trött ikväll så blir snart läggdags för mig. 

Var iväg efter Elsas babysim och handlade på mig lite presenter till Wilma iaf och det blev bl.a. några klänningar från HM. Vet med mig från tidigare år att det gäller att var ute i god tid för när våren (och nästan sommaren) är här så brukar det vara klänningstomt i butikerna. Blev också en bok, leksak och lite annat smått och gott till våra lilla 3-åring:) 

Ne, nu ska jag ta och runda av den här kvällen. Hoppas ni har haft det bra ikväll!
Vi ses imorgon, kramar!

1 kommentar: