måndag 16 mars 2015

Bara ett vardagsrum med lite blåttRamlade över den här lägenheten hos trendspanarna ikväll och vilket snyggt vardagsrum. Det här blåa (ingen har väl missat att blått är mycket flott och snyggt i vår;)) gör sig så bra mot det vita och skinnfåtöljerna är så snygg kontrast mot de ljusa textilerna. Har börjat kika på två fåtöljer till vårt vardagsrum och hittar flera stycken! Dock ännu ingen som passar min börs:S Ser ni den snygga spegeln också? 


Och ljuset och alla snittblommor är helt underbara på dessa bilder! Och snygga drinkvagnen passar så snyggt där.


En hel del snygga inredningsdetaljer från Svenskt Tenn i denna lägenhet:)


Snygg fiskbensparkett. Som vi faktiskt hade i vårt vardagsrum när vi köpte huset. Grät lite när vi rev upp det men eftersom vi la in golvvärme i hela huset så fick det bli så. Och golvvärmen nog det bästa (och skönaste:)) vi gjort med huset och jag är så glad vi lagt in det. Finns ingen skönare än att alltid kunna tassa upp barfota utan att frysa fötterna av sig:)


Fler bilder hittar ni här!


Gokväll vänner!

Hur mår ni? Jag är så trött och slö ikväll. Kombination av tidig morgon även idag och all fjälluft vi fått i oss även idag:) Idag körde vi fram skotrarna och packade in bebisarna och mormor i pulkan och vi andra satte oss på skotrar och sedan styrde vi dem mot våffelstugan för lunch. Tog en längre väg och det var så fint uppe på fjället. Kan aldrig se mig mätt på de där vyerna, det är underbart att se! Jag hade Wilma framför mig på min skoter och hon var så duktig där hon satt och skumpade framför mig, hon till och med somnade en bra bit, min lilla söta skotertjej:) Till slut kom vi fram iaf och mumsade våfflor, gulaschsoppa, njöt av utsikten och vinkade åt renarna som gick där innan vi åkte hem igen. 

Ännu en härlig dag här i Lofsdalen alltså!

Hoppas ni haft en bra dag ni med, nu ska jag kolla på Jordskott. Kan ju inte sluta fast jag tycker det är lite overkligt och lite skrämmande. Men ändå så spännande!

Vi ses imorgon, kram på er!

1 kommentar: