onsdag 4 mars 2015

Bara firat en 3-åring
Vi har firat vår 3-åring hela dagen och tror hon haft det riktigt bra:) Morfar kom med ett litet paket innan han tog med oss på lunch.


Sen tog vi fika hemma hos oss med sju sorters kakor (varför måste man alltid duka fram så mycket gott?) medan solen strålade in i köket. Och det blir så varmt där då, så varmt att vi var tvungna att öppna altandörren lite på glänt. Lyxproblem så det kan vi leva med;)


Kusinerna bus var med :)
Och såklart fick Wilma blåsa ljusen på glasstårtan jag slängde ihop strax innan fikat. Typ så var det faktiskt:) Vet att barn inte är jätteförtjusta i tårta så fick bli ett lass med glass som jag toppade med jordgubbar, marshmallows, stora smarties, chokladsås och strössel (hade även tänkt maränger men hade inge hemma) Inte svårare än så men en succé!


Hela kusinskaran som var här i eftermiddag och lekte och busade:) (Axel han ser ut att vara helt slutkörd av tjejerna.))


Hej på er!

Nyss hemkommen från ett x-fit pass och när man tror att det inte kan bli jobbigare så blir det nästa så…gaaaah! Men så bra det känns nu och efter denna fikadag känns det ännu bättre:) Så har fått i mig ägg och banan (den kombon lät inte jättegod när jag skrev det..haha) som väl är bra "efter-träning-mat"? Mätt blev jag iaf:) 

Idag har vi haft ett fantastiskt skönt vårväder! Kusin Nils sa att "det är ju så skönt att man vill gå ut i t-shirt!" Inte riktigt kanske men i närheten och nästan så man ville slå sig ned mot väggen med näsan i vädret och bara njuta av våren som är på väg. Det låter ju lite klyschigt men vad solen och värmen gör en gott! Härligt! Och vi håller för fullt på att välja marksten till framsidan, finns tusen och åter tusen olika alternativ men har nog ett hum om vilken vi vill ha. Fint kommer det bli iaf! 

Nu ska jag ta lite kväll här innan det är dags att ta natt!

Kram på er så ses vi imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar