torsdag 5 mars 2015

Bara från lunchen igår


Wilmai den fina kappan jag köpte på Zara i november. Har använts flitigt!

Det får bli några till bilder från treåringens dag igår. Från lunchen ute på den kända M restaurangen:) Där vi hela gänget mumsade lunch (jag åt deras ceasarsallad som jag tycker är helt okej för att vara snabbmatskedja) och efteråt ville barnan leka av sig lite så så fick bli så.And let´s take a groupie! Eller nåt sånt..haha! Vilka godingar till kusiner! Bara Nils som saknas men han går första klass och blev hämtad när skoldagen var slut.


Syrran bjöd treåringen på ett åk i rutschkanan :)


Medan hennes mamma bara satt och glassade i solen..haha!! (inte helt sant då jag också bökade in mig i den inte så vuxenvänliga lekhuset med Ellen:S)


En liten soon to be 1-åring ute och spatserar! Och nu ångar jag att jag inte köpte den tunna fina mössan jag sprang förbi på Kapphal men inte orkade ställa mig i kö för, hade passat fint dessa soliga dagar. Får bli nästa gång jag är där.Och här har vi han bakom denna mysiga lunch:) Mn pappa och hans lilla kille Olle, som mer än gärna sträcker sig till morfars famn. Och kan ju inte klandra honom. Har ju alltid varit pappas flicka så vet ju hur trygg den där famnen är:) Kommer sakna dessa luncher så mycket när jag börjar jobba igen, undra om man kan lägga in önskan om långluncher?;)

Hej soliga torsdag!

Här har vi vaknat till ännu en solig dag med klarblå himmel, så härligt! Så har städat av nu på morgonen och vårtecknen syns även inne då vi hade ett helt grustag i tvättstugan där vi går in sedan kusinerna varit ute i lekparken igår. Men lyxproblem det med va? Så när Elsa vaknat och vi fått i oss lunch ska vi ut och lapa d-vitamin och rasta barnen. Så har vi haft en kille här som berättat hur det går till när fiber ska dras in hos oss (och i flera andra hus i våra lilla stad) och vi behöver inte skjuta på projekt "göra om framsidan" utan vi och de kan jobba på utan att "störa" varandra eller att vi skulle behöva riva upp något när de ska göra sitt. Skönt!

Men nu ska jag plocka med det sista och sedan står pannkaka på menyn denna torsdagslunch!

Ha en härlig dag så ses vi senare!
KRAM 


2 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Så härliga bilder från Wilmas kalas och er lunch tillsammans!
  Hoppas ni har en toppendag ute i solskenet!
  Jag slutade tidigt så när jag kom hem tog jag med mig kaffekoppen och satte mig ute på altan en stund, så skönt!

  Ha det fint så hörs vi snart!

  Kramis

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt gäng! Ser ut som en väldigt mysig och trevlig dag:)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera