söndag 29 mars 2015

Bara haft 1-års kalas


Idag har vi haft kalas för vår älskade lilla 1-åring!


De små fick sitta vid eget litet bord och det är ju så gulligt :)
1-åringen smakade en och annan kaka:)


Poppis att få sitta vid småbordet! Tyckte även de allra minsta som nådde hur bra som helst till allt gott:)


Och Wilma och kusin Ellen är så söta när de sitter och finfikar:) "Kan du skicka mjölken?" "En kaka Ellen?" De älskar sitt lilla kafferep:)


Då Elsas mormor bakade en klassisk tårta till kalaset så gjorde jag en egen glasstårta:) Det blir alltid succé hos barnen (och även hos de vuxna:S) så blanade hallongrädde med vaniljglass och toppade med marshmallows, maränger och jordgubbar. Ringlade över hallonsås och voila. Klart! 


Pappa och kusin fick hjälpa 1-åringen att blåsa ut ljuset :)


Gokväll på er!

Vad hände med denna helg? Inte mycket som hände här inne iaf:S Hade inte alls tänkt att det skulle bli så men helgen sprang iväg. Tillsammans med bak till kalas, två kalas igår (japp, igår firade vi sambons bror och min pappa) och så alltså dagens 1-års kalas idag. Kalasat ordentligt alltså (dock utan att stoppat i mig en endaste liten kaksmula. Tjoho! Hälsoveckan vi startade i Lofsdalen håller i sig och det känns bra det) så det var skönt att landa i soffan ikväll framför Wallander. Har ni skruvat fram klockan förresten? Kände mig lite snuvad på en timme här på förmiddagen när jag skulle få allt klart till kalaset..haha (dålig planering kallas det också) men visst var det skönt med ljuset på kvällen?

Nu ska jag se klart Wallander här snart och sedan är det godnatt för min del!

Hoppas ni haft en härlig kväll och har en skön kväll!

KRAM2 kommentarer:

 1. Grattis till er minsta lilla skatt <3
  Oj, oj vad ni har kalasat! Då förstår jag att du landar i soffan!
  Somna nu inte ifrån Wallander idag, nu är det spännande;-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till 1 åringen... oj,vad tiden gårt fort.. Kommer ihåg när jag börja läsa din blogg och då låg Elsa i din mage. Kram

  SvaraRadera