måndag 30 mars 2015

Bara kalasat lite till
Idag har vi firat och kalasat för denna 1-åring så nu blir det kalasbilder. Igen:S 


Min små systrar :)


Och det bjöds på glass, succé även idag :) 


Elsa med kusin Axel :)


Ibland slås jag av hur stor Wilma blivit. Ella ja, bara 3 år så visst är hon liten men ändå börjar hon bli så stor min tjej.


Kusin Ellen:)


Och har någon blivit stor så är det den här kusinen. Fina Nils! Både han och Axel är så goa mot sina kusiner och leker med dem. Trots att det har att göra med ett par riktiga sabotörer emellanåt:S


Älskade lilla 1-åring :)
Som tackar för alla fina grattishälsningar! 


Gokväll!

Kalasen har bara avlöst varandra de senaste dagarna men idag åkte alla ballonger ned och det blir lugnt ett litet tag. Och det blir lite skönt:) Men vi har haft en så mysig dag för vår 1-åring. Syrran med hennes barn kom på förmiddagen och sedan tjejernas morfar som varit och hämtat min brors killar så Elsa har firat sin dag med kusinerna och det kan väl knappt bli bättre än så när man fyller 1 år :)

Så blev jag påmind av syrran idag att det idag är precis fem veckor kvar tills jag ska tillbaka till jobbet. What! Hur kan det det gått så fort! Nu tycker jag det känns rätt bra att gå tillbaka men är ju ändå så inne i den här vardagen med mina tjejer så känns ändå lite konstigt att börja jobba. Men snart är jag inne i jobbkarusellen också och tjejerna kommer ha det så bra hemma med sin pappa i sommar :) 
Men ändå, fem veckor. Bara fem veckor kvar av denna mammaledighet som jag trivts så bra med. 


Hoppas ni har en skön kväll vänner!

KRAM
2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det gör jag, försöker iaf!! Så mysigt att vara hemma med min tjejer:)
      Kram på dig!

      Radera