torsdag 5 mars 2015

Bara kaxs från Kappahl
Kik in till vårt sovrum där Wilmas nya skaljacka jag köpte för ett tag sedan hänger.


Och den blev godkänd av henne :)


Hon har växt ur skalsetet hon haft hittills och det får nu ligga och vänta på att Elsa kan ha det och ett nytt har köpts till henne. Precis som det förra blev det ett Kaxsset från Kappahl, jättenöjda med det vi hade innan och prisvärt är det. 


Svårt att göra den rosa färgen rättvis på bild men en jättefin rosa är det med orangea detaljer och så valde jag svarta byxor till. 


Så nu är hon reda för lite gråa utedagar och tänker att hon även ska kunna ha det när hon börjar förskolan efter sommaren. Kommer ihåg hur mycket hon använde det förra på förskolan när hon gick där.


Hej hej!

Hur mår ni denna torsdag? Skönt att fredagen är på ingång eller hur? Här har vi tagit kväll efter att fixat lite till Wilmas rum. Kommer ni ihåg att jag skrev att jag letade efter en spegel i guld? Hittade aldrig någon som kändes rätt. Antingen var det för stora eller så tyckte jag det blev för dyra så slutade med att jag beställde guldspray som blev restad men äntligen kom idag. Så jag och Wilma åkte till ÖB och skulle köpa oss en spegel för att spraya. Bara det att Wilma inte ville ha vit (som den i butiken var) utan den skulle vara rosa. Till slut fick jag med den hem med löfte om att den skulle bli rosa:) Gjorde några försök att henne att välja guld men icke, rosa skulle hon ha. Så ingen guldspegel blev det utan en rosa spegel ligger på tork i garaget. Så kan det gå och visst är jag snäll som låter henne få bestämma själv i sitt eget rum:S (Törs inte säga att jag varit lika snäll om hon önskat någon annan färg..haha!) Ska visa rummet när det är klart!

Hoppas ni har en skön kväll! Vi ses imorgon!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar