måndag 23 mars 2015

Bara längta till sommaren och den lilla stugan


Men har ni sett så gullig och fin lekstuga! Ser ni tvättlinan med "tvätt" som hänger där? Jamen så sött! Och jag längtar så till sommaren när jag ser den här bilden med pojken som är barfota och flickan i den söta klänningen och blommor i håret. Tur vi är på rätt sida av året:)

 Här hemma pratas det lekstuga som sambon håller på att bygga ute i trädgården till tjejerna. (Försöker hålla den här vårkänslan vi hade förra vecka vid liv. För idag har det blåst på tvären och varit riktigt kallt och trist ute. Det var ingen lång stund vi var ute med kidsen denna förmiddag.) Wilma var lyrisk när vi kom hem igår kväll så skulle ut och kika på den i mörkret med sin pappa direkt. Rosa ska den var om hon får bestämma. Vilket hon inte får:S Spegel, javisst den får gärna vara rosa i hennes rum men lekstugan. Nope! Haha Men kommer alltså bli rosa och gullig som bara den invändigt. Och lite rutigt för det är ju också så fint i en lekstugan tycker jag. Och hennes lilla spis och bord med stolar ska flyttas ut och hyllor på väggarna till allt småporslin och annat smått. Och många krukor med blommor ska vi plantera utanför på den lilla verandan och under fönstren ska det hänga blomlådor med rosa blommor i :) Och framför stugan ska det stå ett litet bord med parasoll anpassat till barn. Just så och det kommer bli så fint!

Bilden hittade jag på pinterest som åker ned i inspirationsmappan "lekstuga" :)


När jag såg dessa (som på den bilden stod i en passande lite svart "back" med handtag till) så tänkte jag direkt på lekstugan och alla saftkalas som säkert blir av där i sommar:) Från lagerhaus och ni hittar dem här!


Gokväll!

Nytränad och idag kändes det så bra! Mycket för att det var såå segt och motigt att ta sig iväg precis efter att tjejerna lagt sig och jag då helst vill masa mig in i tv-rummet istället. Men åkte iväg till ett X-fit pass och så roligt att känna att viss teknik sitter lite bättre och man då får ut så mycket mer av träningen. Så jag är såå trött i musklerna och det käns så skönt!!

Hoppas ni haft det bra idag! Jag ska nu hänga tvätt och svara på lite mejl som blivit liggande under "semestern" innan jag tar natt här. 

Vi hörs imorgon igen!

Kram på er!1 kommentar:

  1. Det är kul med lekstuga! Jag har en som stod på tomten när jag flyttade hit. Vi har satt in lite saker i den, men jag har inte riktigt tagit tag i att göra den fin. Men, det tänkte jag att jag skulle göra denna sommaren! Johanna vill så gärna att vi ska göra den fin.....så då får det bli så helt enkelt! :)
    Kram Jennica

    SvaraRadera