lördag 21 mars 2015

Bara lek, bus och sista dagen


Igår efter födelsedagslunchen för pappa och det ändå snöade en hel del så tog vi med oss barnen och gick till aktivitetshuset som ligger precis vid backen och släppte in barnen i det lilla leklandet. Wilma och Ellen hinner knappt få av sig skorna förrän det är iväg och tjoar lyckligt. Men även Elsa gillar det. Som annars om dagarna mest får hänga med fastknäppt i vagnen eller i pulkan när vi är ute vilket inte alltid gillas. Försöker passa på att vara ute när hon ska sova så blir hon inte uttråkad så länge (då hon gärna kan ställa till med en rätt ocharmig skrikfest och bara vill komma upp). 


Så det här gillade hon. Klättra, springa, åka den lilla rutschkanan eller bara tjoa lite lyckligt över att slippa sitta fast. 


Så hon har ju blivit så stor! Fyller 1 år om drygt en vecka men jag tycker fortfarande det är min lilla bebis. Så skillnad från när Wilma var liten som jag kunde ha full fokus på hela tiden, varenda liten utveckling hade jag koll på. Elsa, hon hänger mest med och överraskar oss med allt hon lärt sig..haha! Ni som har fler än 1 barn kanske känner igen er?:)


Så de små kusinerna, Elsa och Olle (hur söta är inte de namnen ihop, som ett gammalt kärt par..:)) gillade också att få hänga en eftermiddag på lilla leklandet :)

Gokväll!

Här har jag landat i soffan och vi ska nog alldeles strax slå på en film. Vi har börjat packat ihop ikväll och förbereda för hemfärden imorgon. Sorterat jag vet inte hur många pussel, leksaker och små strumpor som hittas lite överallt:) Ska bli skönt att komma hem imorgon, har ju varit här ett tag nu och både jag och tjejerna längtar hem till pappan i familjen :) Men det har varit så skönt också att vara här! Inte skönt på det sättet att jag legat och vilat och bara tagit det lugnt. Oh nej, rätt intensiva dagar med barnen som från de vaknar tidigt håller fullt ös hela dagen. Roligt är det men visst tjatar vi en hel del på dem, lagar och serverar lunch och mellis mest hela tiden och klär på och klär av alla vinterkäder flera gånger om dagen (tack och lov för att vi går mot våren och varmare tider) så ska bli skönt att vara två föräldrar igen:S Men ändå är det ju skönt att vara här och framför allt så har tjejerna haft det så bra! Wilma har lärt sig åka mer skidor som jag tycker är så viktigt när vi nu har möjligheten och de har fått umgåtts med sina kusiner, moster, mormor och morfar hur mycket som helst som jag är så glad över. Men nu blir det bra att komma hem. Få tid till träningen igen. Och för lite påskpynt i hemmet. Och få se lekstugan som nu har båda väggar och tak. Längtar faktiskt hem nu:) 

Men nu filmtajm!

Hoppas i har det bra ikväll! 

KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar