tisdag 31 mars 2015

Bara lite påskpyntHar inte bara tagit in påskris i Wilmas rum utan även i hallen vid köket. Men thats it. Mer än det påskpyntet blir det inte. Åker ju ändå hemifrån imorgon. Så fick bli fjädrarna från förra året (som jag fått många frågor om på instagam och det är från Burgers Växtgård som ligger i grannstaden Köping. Men alltså köpta förra året…)


Och inte särskilt påskigt men kommer finnas små söta kycklingar och påskliljor i Lofsdalen så jag ska nog klara mig ändå :)


Gokväll på er!

Vi har haft fint väder idag (förutom den timman på förmiddagen som vi var ute då det nästan regnade..:S) och njöt så av att det var ljust en bra bit in på kvällen idag. Visst är det bara så härligt! Som jag längtar till det går att ha altandörren öppen om dagarna och man är ute och gör i ordning trädgården.   Plantera i krukorna med Wilma och få klart lekstugan. Snart är vi där och kan ju hoppas på att april bjuder på soligt och varmt väder:) 

Nu ska jag packa väskorna här för en weekend i Lofsdalen. Inte så många dagar denna gång och lämnade kvar en hel del kläder sist vi var där så ska försöka att inte packa ned mer än vi behöver:S 

Hoppas ni har en bra kväll, vi ses imorgon!

KRAM

5 kommentarer:

 1. Hej fina!

  Så fint, enkelt och vackert. Har oxå de fjädrarna, älskar smutstonerna :)
  Önskar dig och din fina familj en underbar påskhelg!

  Kram & natti
  Catta

  SvaraRadera
 2. Så fint!
  Less is more... eller hur:)
  Så här blir det inte heller så mycket mer, två ris med fjädrar i är vad som finns här med:)
  Ha en riktigt fin påsk nu!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Åh så fint det ser ut! Enkelt och vårigt:)
  Hoppas ni får härliga påskdagar nu!
  Kram

  SvaraRadera
 4. jag läste burgers och tänkte.. så hette ju trädgårdsstället där jag växte upp.. och det var ju samma :) Världen.. bra liten.
  Ta hand om dig och ha en underbar påsk!

  SvaraRadera
 5. Mycket fin färg på de fjädrarna! : )

  SvaraRadera