torsdag 26 mars 2015

Bara lite påskris


Häromdagen fixade vi påskris till Wilmas rum och hängde små söta ägg i:) 


Sprang över dem på Lidl och de är så söta i flera olika färger. Perfekta i Wilmas påskris:)


Vi är inte hemma över påsken, precis som jag nästan aldrig varit sedan jag var liten. Vi är som vanligt (med några få undantag) i Lofsdalen så jag brukar inte påskpynta något. Med sedan jag fick barn så kommer det iaf in lite påskris med söta ägg eller fjädrar i. Och nu är det så kul också att kunna pyssla påskpynt med Wilma:) Påskpyntar ni mycket?


Min lilla toka så söt hon är där hon sitter och fikar med dockan:) Och det ser ju ut att vara mitt i en viktig konversation:), ska du ha rulltårta, glassen eller tårtan? Hon är så söt iaf med sina dockor som hon har fullt upp med att hulda om (och fika med:)).


Gokväll!

Här har vi ett nystädat hem, precis klar och det är en så skön känsla. Lika skönt som att det är torsdagskväll och vi har hela helgen framför oss. Gillar torsdagskvällar på det sättet. Man planerar lite för helgen, vad ska vi göra, äta för gott och ser fram emot det här dagarna tillsammans.

Idag har vi haft kusindag hela dagen. På förmiddagen hade vi syrrans kids här och på eftermiddagen gick vi och hämtade brorsans killar på förskola och fritte. Är så tacksam att jag har mina syskon i samma stad. Och ännu mer nu sedan jag fick barn, vi kan hjälpa varandra och det är så roligt att de kan träffas och få så mycket tid tillsammans. Wilma som blivit så stor nu är så kär i sina kusiner och tycker det är så roligt när de ses:)

Nu ska jag planera inför Elsas kalas på söndag. Vår lilla 1-åring, nu är det hennes tur att ha sitt kalas:)

Hoppas ni har en skön kväll vänner!

KRAM
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar