lördag 14 mars 2015

Bara lördag
Igår bakades det och Wilma och Ellen tycker det är så roligt. Men tjivas ju också en del om vem ska ska hälla nästa skopa eller röra om:) Men är det några som har riktigt kul är uppe så är det ju de. Det är fullt ös på dem från morgon till kväll så gäller att ha några aktivitet inplanerade så inte hela dagen spårar ur. Bus-Ellen! 


Hej lördag!

Lördag och vi vaknar till ännu en strålande dag, härligt! Och nu har även barnens mormor kommit till oss, hon skom igår kväll. Mysigt tycker vi alla! Så idag står skidåkning på schemat. Syster och mamma är precis nu ner till skidboden med tjejerna för att hyra längdskidor och pjäxor till dem. De har inga så vi hyr först och testar. De har ju åkt lite utför så hoppas även längd ska gå hem. Om inte annat så gör vi som mormor i huset gjorde med oss, lockar med varm choklad, kakor, och till sist karameller vid målet…haha! Alla knep är tillåtna bara de testar lite:) Och jag känner ju att har vi nu fjällstuga som vi kan vara i hur mycket vi vill så vill jag lära dem åka skidor. Det är så roligt för dem när de blir större.

Vad gör ni idag? Lika fint väder som vi har hoppas jag! Laddar kanske för mellofinal ikväll? Kommer ni titta? Tjejerna kommer inte orkar hålla sig vakna men får ha lite mellodans i sina klänningar innan de lägger sig:) Har inte bestämt vem jag håller på än, tycker det är många bra med. Måns verkar ju vara favorittippad men är inte helt såld på den låten. Än, man vet ju aldrig, snart älskar jag väl den låten jag med som alla andra:)

Vad ni än gör ska ni ha en härlig lördag! Vi ses snart igen:)

KRAM


1 kommentar:

  1. Så söta dom är dina tjejer och visst hör det syskonkärlek till att man ska kivas om det mesta ;).
    Men du såååå himla mysigt ni verkar ha det där uppe i fjällen, och att äta pannkisar ute var nåt ja ska försöka komma ihåg, verkade ju supermysigt.
    Ha en fortsatt fin vistelse, kram Ing-Britt

    SvaraRadera