tisdag 24 mars 2015

Bara Newbie Home
Idag släpper Kappahl sin nya kollektion Newbie Home. Inredning till de allra minsta med fokus på hemtextil. I ljusrosa och ljusblåa pasteller har det tagit fram sängkläder, filtar, galgar, förvaring och lite andra fina saker. Själv är sugen på att testa sängkläderna till Elsa som är i 100% ekologisk bomull. 
Och från och med idag finns kollektionen i deras webshop och i utvalda butiker. Ni hittar vilka här! Bilder från Kappahl


Hej på er!

Idag har vi vaknat till sol och blå himmel, så skönt så vi ska passa på att vare ute lite på förmiddagen innan jag äntligen ska få sätta mig i stolen hos frissan. Så efterlängtat och det är med skämsmössa jag går dit…haha! Att man alltid ska dra ut på det och sedan panikboka en tid. Så välbehövligt alltså och ska bli så skönt att fixa till utväxt och toppar. 

Och annars idag har vi sista tisdagen med Elsas babysim vilket känns rätt skönt om ni frågar mamman:S Och jag skulle verkligen behöva åka och storhandla. Åt vi bara en massa gott i Lofsdalen så har vi inga resurser för något sådan just nu om man öppnar kylen här hemma. Så tråkigt så får allt pallra mig iväg senare.

Men vi börjar med att ta oss ut innan jag lämnar barnen hos världens snällaste syster och pappa som ska ta hand om dem medan jag får lyxtid så här mitt på dagen.

Vi ses lite senare!

Ha det så bra till dess!

KRAM

1 kommentar:

  1. Så mycket fina kläder i den serien. Brukar köpa därifrån till barnens kusinbarn. Kram Suss

    SvaraRadera