torsdag 19 mars 2015

Bara skotertur och recept


Från skoterturen i måndags och vilken skotertjej jag har:) Det var inga problem att sitta framför mig de tre milen vi åkte till våffelstugan.


Elsa och Olle tyckte det var gott med lunch i våffelstugan som ligger högt upp på fjället :)Söt-Elsa:)Utanför våffelstugan där man har så underbar utsikt! I bakgrunden ser ni Lofsdalssjön och skidbackarna:)


Och den här gången fick vi se renarna som fanns på plats :)


Hej renen:)


De små fick mysa hos morfar medan vi hälsade på renarna :)


Hej torsdag!

Hur mår ni? Vaknade så utvilad idag vilket inte är så konstigt efter jag la mig strax efter nio igår och somnade på stört…haha! Men så skönt och behövde nog sova ifatt lite.  Blir ju rätt  intensiva dagar här med alla kids:S Idag har vi ännu inga planer utan funderar om vi ska ta oss till backen, längdskidspåren eller bara ut i snön och leka lite. Hmm, skönt att ta dagen som det kommer och vi börjar med lite kaffe och en god citron- och kokoskaka ala "56kilo recept" syrran bakade igår. Recept hittar här. Testa om ni vill ha något som inte är onyttigt till kaffet. Vi som är här, på hälsovecka i Lofsdalen..haha, gillade den mycket:) 


Ha en härlig dag så hörs vi snart igen!

KRAM


3 kommentarer:

 1. jag sitter här i ett soldränkt Malmö och det känns helt galet att se dina bilder. Ni har så MYCKET snö. Men det ser hemskt idylliskt ut!

  SvaraRadera
 2. Åh det ser ju helt underbart ut och låter helt fantastiskt härligt med skoteråkning. Jag önskar att vi också hade ett sånt ställa att åka till ibland för det vore så mysigt.

  KramKram

  SvaraRadera
 3. Vad härligt! Och en massa snö! Jag som sitter här och surar lite över att det regnar.... :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera