onsdag 11 mars 2015

Bara spegel i Wilmas rumSå var spegeln uppe på väggen i Wilmas rum :) Wilmas rum som är så rosa och pastelligt att man storknar av lite:) Hon numera älskar rosa och då fick det bli så här. Och det är ju rätt gulligt och det går ju så fort när de är små så hon får gärna ha det barnsligt sött i rosa om hon vill:) 


Och en ny fin sommarklänning från HM hänger redo för de varma dagarna. Visst kan man längta nå vansinnigt emellanåt till de där varma dagarna när man kan gå barbent och bara kliva ut på altan när man vaknar. Ljuvligt är vad det kommer bli!!
Och det blev alltså en rosa spegel när Wilma själv fick bestämma. Köpte en vit spegel från ÖB som sedan sprayades rosa (kan ni se vart Wilma skymtar?:)).  Hej denna soliga onsdag!

Ljuvligt är vad det är med dessa soliga dagar, eller hur? Dock kommer jag att sitta i en bil typ hela dagen men glad i sinnet blir man ju ändå av sol och blå himmel. Men hela dagen alltså ska jag, tjejerna, morfar och Hubbe sitta i bilen. Full bil kan man säga med alla oss och packning:S Så nu hoppas vi alla alla kisspauser blir i samband med matpauser. Det brukar gå bra men vi håller tummarna att tjejerna och Hubbe är synkade under resan och inte blir alltför uttråkade. Just nu sover Elsa och Wilma kikar på Micke och Molly så än så länge alla nöjda och glada (dock frågade Wilma nyss vart Lofsdalen var, hmm, en sådär 44 mil härifrån bara…:S).

Nu ska jag vara social här med min pappa!

Vi ses lite senare!
Ha en härlig dag, kram på er!


3 kommentarer:

 1. Men åå va mysigt!
  Kvalitétstid med Pappi och barnen på samma gång...
  Hoppas resan gick bra o att tjejerna kanske till o med sov..;)
  Ha underbart sköna dagar nu och hoppas ni får sol hela hela tiden ni är där!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Väldigt fint och gulligt rum!! Trevlig resa!

  SvaraRadera
 3. Men herregud vilket fin rum! Ett riktigt drömrum!
  Min lilla tjej hade älskat det! Tyvärr är hennes inte riktigt lika fint, hon är dock nöjd ändå som tur är! :)
  Kram Jennica

  SvaraRadera