fredag 6 mars 2015

Bara startat igång en fredagElsa busar runt i vardagsrummet. Eller rättare sagt är det storasyster som busar med henne :)
Tiden går så fort och jag hinner inte riktigt med på allt som händer med Elsa. Hon härmar och tar efter det mesta vi gör och stoppar allt i munnen. Precis allt, så det går inte att släppa blicken många sekunder.


Hoho! Jag hör henne, hon måste vara här någonstans


Däääär!! Storasyster springer runt och gömmer sig bakom sofforna och tittar fram med ett tittut och "suddiga" Elsa blir tokglad! 


Nu försvann hon igen..
Elsa har en supersöt tunika från Newbie som jag tittat efter länge men inte hittat i henne storlek men så igår kom hennes farmor hit med en :)


Heeeej fredag!

 Vi har fått undan morgonbestyren och även hunnit byggt koja ett antal gånger: Men nu väntar vi på att få besök av min vän Sandra och hennes lilla Sixten (inte de vi träffade i början av veckan utan det här är en annan Sandra som också har en liten Sixten. Så Wilma har fullt sjå att förstå vem det är som kommer:)) Sedan ska Wilma gå på fik med sin mormor och jag ska upp på stan för lite ärenden. Kanske tar mig iväg till gymmet eller så ska jag försöka hinna en pw. Var så längesedan och skulle vara så skönt. Ikväll sedan ska jag ut och äta med några vänner i min lilla stad. Så trevligt ska det bli! 

Ne nu tar vi fredag här, woop woop! Ses senare!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Dom lär sig fort när dom har storasyskon!
  Grattis till eran treåring! Min fyller tre på söndag och det är fullt ös på honom!

  Hoppas du får en trevlig kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Hej

  Det ser ut som du lyckats torka två snitt hortensior. Hur gjorde du det?

  M V H

  Michaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack, tror jag lyckades med två av de tre jag torkade iaf:) Tog dem innan de börjar vissna och hängde dem upp och ned torrt, och då blev de rätt bra! Lycka till!
   Mvh Fredrika

   Radera