söndag 22 mars 2015

Bara tips och på väg hem


Tips tips!

Idag är det sista dagen som Sleepo har 25 % på hela Beach House sortimentet! Så passa på att att klicka hem deras supersköna sängkläder. Här kan ni klicka för att komma till hela deras sortiment:)


Ett skönt tips denna söndag:)


Hej på er!

Sitter i bilen och har kommit ungefär halvvägs på vår resa hem. Det känns alltid längre hem än dit, säkert för att man bara vill komma hem och få undan all packning och kunna slänga sig i soffan och glo på en söndagsfilm med sambon min. Men vi är lite mer än halvvägs iaf och tjejerna sov första halvan och nu så har jag försett dem med kex och lite annat gott så vi ska klara oss ner till Borlänge där vi stannar för mat. Wilma har ropat "Är vi framme nu? Mamma?? Är vi framme nuuuuu?" ett bra tag, Tror dock att de tär det där lilla lekrummet med bollhav som lockar på det där hamburgerstället hon beställt middagen på. Mer än själva hamburgaren:S 

Måste tipsa om filmen vi såg igår. Capten Phillips med bl.a. Tom Hanks. När säkert flera som sett den men så spännande och bra! En riktig nagelbitare i drygt två timmar med många bra skådespelare, kända som okända. Det är ju en verklighetsbaserad berättelse om fartyget Maersk Alabama som blev kapat av pirater 2009 och den är så bra trovärdigt gjord. Så en mycket bra film som jag tycker ni kan se om ni inte sett den:)

Nu ska jag roa Elsa den sista biten fram till Borlänge:)

Hoppas ni har en bra söndag vänner så ses vi snart igen!

KRAM1 kommentar:

  1. Vad härligt ni verkar ha haft det! Underbara bilder.. :-)

    SvaraRadera