söndag 15 mars 2015

Bara varit i solgropen
Syrrans coola Olle Bolle gillar livet på fjällen :)


Idag tog vi längdskidorna till Solgropen. (Lät enkelt så ska förtydliga att vi var fyra vuxna, två bebisar som drogs i pulkan bakom mormor och morfar, två 3-åringar som stakade skidor för andra gången med sina mammor som stöd. Och sen en ruskigt pigg unghund som också satt fast i mormor. Puh! Min pappa mumlade när vi packade ur bilarna att "hur ska det här gå" haha! Det bästa med min familj är att vi inte funderar så mycket i det termerna och då går det mesta riktigt bra:)) 


Och det här är Solgropen. Alltså en jääääätestor solgrop som ligger en väldigt kort skidväg från parkeringen. Och dit åker man för att på ena sidan njuta sol och sin medhavda matsäck.


Och på den andra sidan (skuggsidan) kan man åka stjärtlapp som vi hade packat med oss. 
Och precis som igår så är det vinterbilder från en dag ute på fjället. Lite samma lika kanske men det är det vi gör här uppe. Njuter av vintern när den är som allra härligast! Får se bilder från min lilla stad där jag bor att det är ljuvliga vårdagar där hemma (och en lekstuga som reglats upp i vår trädgård, Wilma var helt salig när vi pratade face-time med hennes pappa som snickrade på den just då och kunde visa henne:)) men njuter så mycket av det här dagarna att jag ännu inte längtar hem. Vi har ju den finaste tiden framför oss när vi kommer hem:)


Och dag två på längdskidor då åker vi lite själva:) Och hela två kilometer! (det är 1 km till solgropen) Fortfarande med humöret på topp och hon tycker det är så kul (Jag är så imponerad och kan lova att hon inte ärvt det från mig..haha).


Heja heja Wilma:)


Gokväll!

Har landat i soffan och ska titta på Wallander som börjar alldeles snart. Ska bli så skönt med soffmys efter en dag som började klockan fem, gääääsp! Varför ska min tjejer vara så morgonpigga, det är ju knappt morgon då:S I morse var det Elsa som annars sover lite längre så jag hoppas det bara var idag. 

Ne, nu börjar Wallander och det har ställts fram grönsaker med dip på bordet som jag ska hugga in på. Japp, det är hälsoveckan i fjällen det här..haha!

Hoppas ni haft en härlig söndag och njuter av kvällen!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar