tisdag 17 mars 2015

Bara en dag i backen
Idag har vi varit i backen så Wilma och Ellen fick nöta lite slalom. Första gången sedan vi var här i nyår och det gick bra. Wilma fick i julklapp en bok "Kaj lär sig åka skidor" av Katarina Ekstedt och den har varit så bra (även "Kaj lär sig simma"som vi läser varje kväll just nu). Hon skulle göra som "Kaj" och ville nog helst att han skulle var där..haha! Sötnos:) 


Iaf skulle hon prompt åka själv. Skulle inte hålla i någon stav eller åka framför mig så vi köpte en sele för själv kunde jag inte släppa iväg henne. Störtlopp hade det blivit med som slutat i krasch! Men sele gick bra så nu nöter vi slalom i sele :) 


"Heeeeeej"
Om ni undrar vad det är för en grimas hon gör så säger hon bara hej…haha! Efter skidåkningen hade vi med oss lunch till backen (och vi sitter precis vi barnbacken men även "här uppe" har snön försvunnit så därav barmarken :).


Och sen efter lunchen gick vi till lekparken precis bredvid. Och den är sååå poppis hos Wilma och Ellen och måste säga att det är en succé att den numera finns. Med Wilma och Ellen blir det ju inte hur många åk som helst i backen så det är super att vi kan gå och roa dem där när de tröttnat på skidorna. Och nytt sedan vi var här sist var "karusellen" med däck som de åkte runt i hur länge som helst :)


Hej på er!

Hur har ni det? Här sitter jag i soffan och har nyss kikat på premiären av "Äntligen hemma".  Barnen somnade extra fort idag då vi hoppade i badtunnan efter maten. Barnen älskar det och det är bra skönt att sitta där ett tag och man är skönt slö nu :) Nu ska jag kika efter 1-årspresenter till vår Elsa som snart har sin första födelsedag, helt galet vad fort det här året gått!

Hoppas i haft en bra tisdag!

KRAM
1 kommentar:

  1. Så härligt att bada badtunna! Vi badade bubbelpool hos ett par kompisar i lördags, helt underbart!
    En sån skulle man ha :)
    Ha de gott!
    Kram Anna

    SvaraRadera